Tilhengerutleie

Hvorfor leie tilhenger fra Meråker Tilhengerutleie og hvorfor Tredal-tilhenger?

Vi har nye tilhengere fra Tredal, klare for utleie.
Vi leier ut både til private og bedrifter. Både korttidsutleie og langtidsutleie.
Alle tilhengere er fullforsikret så du skal slippe å tenke på det, om uhellet skulle være ute. Alle våre tilhengere skadesjekkes både før og etter utleie for å sikre deg som kunde et smertefritt leieforhold. Det blir også utført jevnlig vedlikehold på alle våre tilhengere samtidig som servicemann fra leverandør kommer og utfører full service 2 ganger i året i tillegg.

Samtidig setter vi kundeservice på topp, vi ønsker å tilby det lille ekstra og alltid møte kunden med et smil. Vi er løsningorienterte og vil alltid yte det maksimale for å få deg som kunde fornøyd. Vi er konkurransedyktige på pris, noe som vi er stolte av. 

Vi har valgt å ta tilhengere fra Tredal, så DU som kunde skal slippe å ta valget selv! Med Tredal sine tilhengere skal du føle deg trygg på at transporten går smertefritt. Alle tilhengere er utstyrt med Spirax fjæringssystem, som er utviklet for at du skal slippe å tenke på hvordan lasten din har det under transport. 

Spirax fjæringssystem er selvsagt utviklet spesielt med tanke på kjørekomfort og lastesikkerhet. Spirax er som tradisjonelle fjæringssystemer som du finner på de aller fleste biler nå idag, men tilpasset tilhengere. Se filmen fra Tredal nedenfor for en kort innføring.

Med kvalitets tilhengere og stort fokus på kundeservice tror vi at vi kan være et godt tilskudd til dalføret med et godt tilbud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *